Prośba o opinie na temat cyklicznej imprezy w Tropikalnej Wyspie?
Jest możliwość zorganizowania cyklicznej imprezy salsowej, raz w miesiącu w Tropikalnej Wyspie w Sopocie. Są wolne (niestety tylko) następujące dni: wtorek, czwartek, niedziela. Chyba najbardziej atrakcyjnie wypada czwartek.
Napiszcie proszę czy środowisko będzie zainteresowane takimi imprezami.

Re: Prośba o opinie na temat cyklicznej imprezy w Tropikalnej Wy
Heja
Czwarti odpadają bo od 16 kwietnia co tydzień będę organizowane imprezy salsowe na Dragonie . Nie ma sensu dublowania imprez.
pozdr
dj Fuego
ale niedziela byłabym całkiem niezłym pomysłem,zwłaszcza jeśli wpasować by ją w tygodnie gdzie nie ma sobotnich imprez w Haffnerze
[Edytowane 24/3/2009 przez kosiora]
rzadko sie to zdarza ale chyba musze sie zgodzic z moja przedmowczynia;) jako, ze jak do tej pory w 3city nie przyjela sie nigdy na dluzej zadna impreza "pozaweekendowa" to zycze duzo powodzenia.
ps. proponuje zlapac kontakt na jurka, ktory jak sadze, organizuje imprezy w haffnerze w celu tego zgrania, o ktorym pisala kosiora.
Nic na siłę nie chcę robić!!! Szczególnie jak nie jesteście zainteresowani
Ja i tak nic z tego nie miałbym. Tym bardziej, że na pewno bym poprosił pozostałych Dj-ów salsowych o wspólne granie. Muzyka to moje wielkie hobby, sami wiecie, że nie jestem tancerzem. Z komercyjnej muzyki żyje a Los Ritmos Latinos to dla mnie odtrutka po komercyjnym graniu około 50 imprez w roku. Myślałem, że chociaż czwartki w okresie wakacyjnym np od maja do września by Was zainteresowały? Tym, bardziej, że imprezy były by bez płatnych wejściówek czyli za free. Trudno
Trójmiasto muzycznie umiera 
3city nigdy nie bylo specjalnie mega salsowo rozwinięte i dobrze wiadomo, że jesli był organizowane 2 imprezy 1 dnia to obie umierały szybko bo na kazdej było 10 osob
pozatym lubie czwartki w tropikalnej ale mają już swoją specyficzną klientele która dosć znacznie różni się od salsowego srodowiska dlatego myle ze naprawde niedziele były by duzo lepszym pomysłem tak po kociółku prosto na parkiet;p
w niedzele moze byc malo osob,
brak studentow itp. studneci wracaja z domow i nie beda przychodzic.
inni rowniez odpoczywaja w niedizele.
u nas byly juz dwie imprezy w niedziele, z salsa i kazda upadla. wtorki, poniedizlaki i czwartki sie natomiast - trzymaja
szkoda ze nie mozecie robic porzadnej impreza z mambo w weekendy piatek , sobota.
[Edytowane 28/3/2009 przez jamil]
Quote:
nikt nie mowi o sile, ani o tym ze nie chce imprezy;) dales 3 dni do wyboru i prosiles o zdanie, to chyba naturalne, ze nie ma sensu dublowac imprez;) niestety nie mieszkamy w wawie i nie ma sily zeby 2 imprezy jednego dnia sie utrzymaly. ale to jest oczywiscie tylko prywatne zdanie, zawsze mozesz dowiezc, ze bledne;)