Salsa Libre w Szczecinie
Kto się wybiera do Szczecina na imprezę z Salsa Libre? Duża impreza powinna być, a i miasto ciekawie zobaczyć.Ja się chyba wybiorę, może się trochę ludzi w Polski ruszy na zachód?Do zobaczenia, I hopeMalin
Kto się wybiera do Szczecina na imprezę z Salsa Libre? Duża impreza powinna być, a i miasto ciekawie zobaczyć.Ja się chyba wybiorę, może się trochę ludzi w Polski ruszy na zachód?Do zobaczenia, I hopeMalin
Re: Salsa Libre w Szczecinie
!Hola a todos de Pomerania!W imieniu delegacji Salsa Libre w skladzie Ania&Marek chcialbym serdecznie podziekowac ekipie Salsa Luna a w szczególności Sebastianowi, Julicie i Kasi za wspanialy weekend!!! To byl wymarzony event! Swietna organizacja warsztatow: prima-sala, liczne grupy i bardzo pojetni uczniowie (ach te zajecia Ladies Styling...
), bardzo udany program wieczornych imprez z pokazami i rowniez naszym DJ O. Juz nie mowiac o pozasalsowych faktorach (Julita... jak ja teraz zjem takie zwykle, normalne sniadanie?!) Wielkie uznanie dla Salsa Luna za duzy wysilek na rzecz promocji weekendu w mediach.Nie mozemy sie doczekac nastepnej okazji do przyjechania :DPozdrawiam!!Marek
To był fajny wyjazd.Wielu z was zapamiętałem z widzenia, z niektórymi miałem przyjemnosc pogadać i pobyć ,a nawet zatanczyć.W Szczecinie nawet kot mnie polubił(i ja choć ich generalnie nie lubię ,to dla niego zrobiłem wyjątek) Dziekuje też wielkiemu i bardzo grożnemu psu,że mnie nie pożarł ;-D i temu, że dziewczyny mnie nie pogoniły ze stylingu i mogłem sobie popatrzeć 8-D.SalsaLuna and Friends& Malin wielkie dziekiDo zobaczenia na warsztatach i kongresachOso
[Edytowane 18/1/2005 przez djoso]
Z mojej strony tez respect! Dla Salsa Luna w calosci i w szczegolnosci, dla warszawskich nauczycieli salsy i DJowania (kuratorium wielkopolskie jest zadowolone) i dla szczecinskich tancerzy za liczne tance na wysokim poziomie, mocna ruede i el tiburona (czyli zachodniopomorskie tance plemienne). Zastrzezenia tylko do lokalnego DJa - rozumiem, ze mozna czasem cos krzyknac do mikrofonu, ale zeby cale Mambo Cinco przegadac pozdrowieniami i rozkrecaniem imprezy juz wspaniale rozkreconej to mocna przesada!Respect za wystepy sobotnie i koncert niedzielny as well.Do zobaczenia gdzies w Polsce - moze juz wkrotce!Malin
Hola!Malin - ta bajk asi enie konczy.... wrocilimsy i w poniedzialek byly moje urodziny, a dzisiaj Kaski. Pojutrze jedziemy do Czestochowy.... Hilfe!!!M
Aniu, Marku, Oso! W imieniu Salsaluna - dzięki! Pełny profesjonalim, zarówno warsztaty jak i pokaz - dzięki. Bardzo się cieszymy, że podobało Wam się u nas, że świetnie bawiliście się na imprezach i mogliście choć trochę zobaczyć miasto. Dzięki Wam udało się w sobotę stworzyć imprezę jakiej w Szczecinie jeszcze nie było. Wiele osób jest pod wrażeniem tego co grał "ten koleś z warszawy"...
. Malin - fajnie, że chciało Ci się przyjechać, dzięki za całokształt dobry "salsoduchu"
, pozytywne wibracje!Sebastian z pozdrowieniam od Kasi i Julity
Quote:
Tak to jest jak sie jest polskim Leo GarciaA do Czestochowy to na pielgrzymke, Don Kichot jest blisko Jasnej Gory, odkupic grzechy zwiazane z niemoralnym corporate image!Zdrowka zycze!Malin
Panie Oso Blanco! Zapraszamy ponownie do Szczecina! Aby Pana przekupić przygotowaliśmy dla Pana prezent: http://Salsaluna.pl/gadzety.php
S.